| Bárányaprólék-leves receptLevesek Hozzávalók: -50 dkg bárányaprólék -10 dkg vöröshagyma -1 ek. étolaj -3 gerezd fokhagyma -1 tk. friss vágott kapor -1 dkg liszt -1 tk. pirospaprika -1 dl tejföl -só Elkészítés: Forró olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát,majd elkeverjük benne a pirospaprikát,pici vizet öntünk rá,és beletesszük a kockára vágott aprólékot.Megsózzuk,felöntjük vízzel,beletesszük az apróra zúzott fokhagymát,és a húst puhára főzzük.Tejfölös liszttel besűrítjük,és kaporral meghintve tálaljuk.Ízlés szerint fűszerezhető. Elkészítési idő: 60 perc Kalóriatartalom: 319 kcal Szénhidráttartalom: 4 g gramm A receptet beküldte: Bettibaba Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |