| Zellerrakottas sonkával receptZöldséges ételek Hozzávalók: 18 dkg krémsajt, 12 vékony szelet sonka, 4 szál szárzeller, 6 evőkanál natúr joghurt, 4 evőkanál reszelt parmezán sajt, 1 csomó újhagyma, zellersó, bors, paradicsomsaláta. Elkészítés: Vágd három egyenlő darabra a megtisztított szárzellert. Csavarj egy-egy zellerdarabot minden szelet sonkába, majd helyezd őket egy tűzálló tálba. Vágd karikára az újhagymát, és szórd a sonkatekercsek tetejére. Fűszerezd a zellersóval és borssal. Keverd el a krémsajtot a joghurttal, és borítsd a sonkákra. Mindegyiket szórd meg egy evőkanál parmezánnal, és a közepes hőfokra állított sütőben süsd addig, amíg a sajt megpirul. Paradicsomsalátával kínáld. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |