| Káposztás hús receptEgytálételek Hozzávalók: édes+savanyú káposzta sertéscomb,oldalas,vagy csülök hagyma,fokhagyma paradicsompüré só bors majoranna fűszerpaprika Elkészítés: Megpirítom kevés olajon az apróra vágott hagymát,paprikával megszórom és gyorsan vizet öntök hozzá/nehogy megkeseredjen a paprika/.Jó sűrűre megpárolom,kiforralom a vizet alóla.Majd ráteszem a húst,amit megpörkölök.Kicsi vizet öntök alá.Közben szálasra felvagdosom a káposztát,és mikor a hús félpuha, hozzáadom a kétféle káposztát.Annyi vizet engedek rá ami ellepi.Hozzáadom a fűszereket.Fedővel letakarom.Kb;1 óra főzés után beleteszem a paradicsompürét,fokhagymát.Jól összeforralom és kész!Jó étvágyat!Finom,laktató kaja! Tanácsok: Ha valaki szereti a tejfölt tegyen rá,mert azzal isteni!!! Elkészítési idő: 100 perc A receptet beküldte: ilus74 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |