| Avasaljai fincsi sertéskaraj receptHúsételek Hozzávalók: 4 db kb. 10 dkg-os sertéskaraj, 20 dkg fütölt tarja, 20 dkg füstölt sajt, tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírhoz, olaj a sütéshez (Kb. 4 személy részére) Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfolom,sózom, majd a füstölt tarjával és a reszelt sajttal feltekerjük. A töltött karajt bepanírozzuk , és bő fórró olajban kisütjük. Köretként hasábburgonya illik szerintem a legjobban hozzá, és jó étvágyú családnak egy kis franciasaláta is jó még mellé plusszba, vagy önállóan. Tanácsok: Mikróban melegitve is finom! Ha időm engedi ,elkészítek egy jó párat,és (sütés nélkül)lefagyasztom.Kevés idő esetén csak előveszem a fagyóból, és kisütöm. Sokáig fagyasztható! Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: lányom Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |