| Almás-tormás sajttal töltött sonkatekercs receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 15 dkg pulykamell sonka (16 szelet) 14 dkg krémsajt (tejszínes) 0.5 db alma 1 ek ecetes torma 5 dkg sajt (reszelt) Elkészítés: A sajtot villával összetörjük. Belereszeljük az almát, hozzáteszünk egy nagy evőkanálnyi reszelt ecetes tormát, és az egészet krémesre összedolgozzuk. A sonkaszeleteken elosztjuk, és feltekerjük. A tekercsek végeibe reszelt sajtot nyomkodunk. Tanácsok: Hideg előétel, húsvétra, szilveszterre egyaránt kitűnő. Elkészítési idő: 15 perc Kalóriatartalom: átlag kcal A receptet beküldte: Mama001 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |