Tutireceptek.hu fejléc

Diós almás sonkasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg alma,
20 dkg sonka
2 db főtt tojás
5 dkg dióbél
1 dl majonéz
1 dl tejföl
1 db citrom
3 dkg cukor,
fél csokor petrezselyem


Elkészítés:
Meghámozzuk az almákat, eltávolítjuk a magházukat és felkockázzuk.
Feldaraboljuk a sonkát és tojásokat is.
A diót durvára daráljuk (esetleg késsel aprítjuk), majd az alapanyagokkal együtt egy keverőtálba tesszük.
A majonézt a tejföllel simára keverjük, sóval, citromlével, cukorral ízesítjük.
Hozzáadjuk a többi alapanyaghoz és tálalás előtt lehűtjük.
Finomra vágott petrezselyemzölddel díszítve kínáljuk.
Pirítóssal kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás reteksaláta » Almás meleg szendvics » Almás muffin(muflon) » Almás virslisaláta
» Egyszerű almás desszert » Almás vodka koktél » Jutka almás krémese » Almás-céklás saláta
» Almás csirke fasírt » Mézes-almás rizs » Almás csirkecombok » Birsalmasajtos - diós pite
» Sütőtökös-almás muffin » Almás zabpelyhes süti » Joghurtos almasaláta » Hagymás sonkasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.