Tutireceptek.hu fejléc

Allgäni sajtleves recept recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hány személyre: 4

10 dkg Ementáli Sajt
40 dkg Burgonya0reszelt Szerecsendió
finomított Só
frissen őrölt Bors
5 dkg vörösHagyma
2 dkg teaVaj
1 csomó metélőHagyma
5 dkg Liszt
fél dl Tejszín

Elkészítés:
A Hagymát vágjuk karikákra, majd pirítsuk meg Vajon. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott Burgonyát, és együtt tovább pirítjuk. Majd Liszttel megszórjuk, felengedjük a Tejszínnel és Vízzel, Sózzuk meg és ízesítjük fűszerekkel. A Sajtot reszeljük le, fél dl vizet adjunk hozzá és sűrűre forraljuk be. (Fontos, hogy kevergessük, nehogy odaégjen.) Végül keverjük bele a Hagymás Burgonyát. Tálaláskor forró csészékbe töltsük, teTejére sült Hagymakarikákat és finomra aprított metélőHagymát szórunk. Az étel elkészítési ideje 30 percet vesz igénybe.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piskóta (alaprecept) » Alföldi húsgombóc recept » Igazi piaci lángos recept » Panna cotta (alaprecept)
» Sólet ( amc recept) » Sportszelet /saját recept/ » Pikáns sajtleves » Túrós muffin recept
» Saját recept » Fokhagymás sajtleves » Sajtleves húsgombóccal » Macaron (csokis) recept
» Bevált piskótarecept » Házi sajt- finn recept » Borjúpaprikás (amc recept) » Lengyel sajtleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.