| Ál-tiramiska receptSütemények, édességek Hozzávalók: 20 dkg babapiskóta 1,5 liter tej + 1,5 dl 3 csomag vanília pudingpor 15 evőkanál kristálycukor 20 dkg dió 2 evőkanál kristálycukor 1 evőkanál mazsola Elkészítés: Egy nagyobb, négyszögletes jénai tálba a babapiskóta felét egymás mellé szépen belerakjuk. Ezután, egy bögre (1,5 dl) tejhez kakaót szórunk, jól megmelegítjük, majd kanál segítségével a felét a babapiskótákra locsoljuk. A 20 dkg darált diót összekeverjük 2 evőkanál kristálycukorral és a felét rászórjuk a babapis- kótákra, majd a mazsolák felét rászórjuk a diós cukorra. A 3 csomag vaníliás pudingot, a szokásos módon megfőzzük és a felét ráöntjük erre. Ezután, a maradék babapiskótát szépen rárakjuk a pudingra, majd ezt megint megöntözzük a meleg kakaóval. Erre rá- szórjuk a maradék diós cukrot, a maradék mazsolát, majd pedig az összes vanília pudingot. Ennek a tetejére szórjuk teaszűrőn a maradék kakaóport. 4-5 órára, vagy inkább egy éjszakára hűtőbe tesszük és másnap szeletelhető. Elkészítési idő: 35 perc A receptet beküldte: Cucicsillag Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |