Tutireceptek.hu fejléc

Afrikai harcsafilé tepsiben sütve recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
- 4 db nyúzott (fél) harcsafilé
- 4-8 szelet angolszalonna
- 2 doboz natúr joghurt
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 doboz tejföl
- zöldfűszerek
- só, bors ízlés szerint

Elkészítés:
A halat megmossuk, befűszerezzük, és egy nem túl nagy tepsibe fektetjük. Aki szereti, tehet alá 1-1 szelet angolszalonnát. Ezután leöntjük a befűszerezett joghurttal, tejföllel és beborítjuk 1-1 szelet angolszalonnával.
Előmelegített sütőben sütjük 180°C-on kb. 30 percig. Ha kevés lenne a leve, kis tejet vagy vizet öntünk alá.
A sütés végén a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és addig pirítjuk, amíg szép sárga nem lesz.
Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Torjai májszelet sütve » Barnarizs csőben sütve » Krinolin nyárson sütve » Báránygerinc sütve
» Libamáj sütve » Raffaelló tepsiben » Töltött paprika sütve » Tócsni, akár tepsiben is
» Rakott csirke sütve » Lencse csőben sütve » Sajtchips tepsiben » Csülökfalatok sütve
» Pulykacomb sütve » Angolna nyárson sütve » Póréhagyma csőben sütve » Szűzpecsenye egyben sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.