Tutireceptek.hu fejléc

Afrikai harcsafilé tepsiben sütve recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
- 4 db nyúzott (fél) harcsafilé
- 4-8 szelet angolszalonna
- 2 doboz natúr joghurt
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 doboz tejföl
- zöldfűszerek
- só, bors ízlés szerint

Elkészítés:
A halat megmossuk, befűszerezzük, és egy nem túl nagy tepsibe fektetjük. Aki szereti, tehet alá 1-1 szelet angolszalonnát. Ezután leöntjük a befűszerezett joghurttal, tejföllel és beborítjuk 1-1 szelet angolszalonnával.
Előmelegített sütőben sütjük 180°C-on kb. 30 percig. Ha kevés lenne a leve, kis tejet vagy vizet öntünk alá.
A sütés végén a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és addig pirítjuk, amíg szép sárga nem lesz.
Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsiben sült sajtos hal » Pulykacomb sütve » Csirke papírban sütve » Marhakaraj sörben sütve
» Tócsni, akár tepsiben is » Afrikai sertés szelet » Töltött tojás sütve » Afrikai tej
» Túrógombóc tepsiben sütve » Csirkecomb borban sütve » Tepsiben sütött csirkecomb » Nyúl zöldségágyban sütve
» Töltött burgonya tepsiben » Torjai májszelet sütve » Pisztráng mandulával sütve » Libamáj sütve


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.