| Ady-karika receptSütemények, édességek Hozzávalók: Tésztához: 18 dkg Margarin 35 dkg Liszt 1 csomag sütőpor 25 dkg porcukor 2 kiskanál Gyömbérpor 1 kiskanál Kakaópor 2 Tojás Töltelékhez: 3 Tojásfehérje 3 evőkanál málnalekvár 10 dkg porcukor Tetejére: pisztácia Elkészítés: A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kinyújtjuk, és nagyméretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A korongokat tegyük egy kikent tepsibe. Készítsük el a tölteléket; A Tojásfehérjét a porcukorral habbá verjük, és elkeverjük a többi hozzávalóval, Ebből a töltelékből teszünk 1-1 kupacot és egy szem pisztáciát a korongokra. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |