| Marcipános mokka bonbon receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 evőkanál instant kávépor (cukrozatlan), 1 evőkanál langyos víz, 200 g marcipán, 1 narancs reszelt héja, 40 g cukor, 1 tasak bourbon vaníliás cukor, 25 g fehér csokoládé Elkészítés: A kávéport vízben feloldjuk. A marcipánt átgyúrjuk, apró darabokra vágjuk, és egy keverőedénybe tesszük. Hozzáadjuk a kávét, a narancs reszelt héját, és konyhai robotgéppel sima masszává keverjük. Egy teáskanál segítségével a masszából kis golyókat formálunk. A cukrot és a vaníliás cukrot összekeverjük, majd a golyókat megforgatjuk benne. A csokoládét gőz felett megolvasztjuk, nejlon tasakba tesszük, és jól lezárjuk. A tasak egyik sarkát picit levágjuk, majd az olvadt csokoládéval a golyókat tetszés szerint díszítjük. Bonbonos papírformákba helyezve kínáljuk. A receptet beküldte: monit007 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |