| A világ legfinomabb krémese receptSütemények, édességek Hozzávalók: 40 deka üres keksz 5 csomag vaníliás pudingpor 1 liter víz 8 tojás fehérje 2 deci hulala tejszin 5 kanál cukor csokoládé Elkészítés: A kekszet szép sorban lerakjuk egy tepsi aljára. 1 liter vízben sűrűre főzzük az 5 cs. pudingot, 5 kanál cukorral, lassan hozzáadjuk a tojások keményre felvert habját is. Óvatosan, de alaposan összekeverjük. A kekszre rákenjük a pudingos krémet, elsimítjuk egyenletesen és hűtőbe néhány órát hűlni hagyjuk. A 2 deci tejszínt felverjük kemény habba és a puding tetejére tesszük. Csokit, vagy kakaóport szórunk rá. Forróvizes késsel szeljük. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |