| Zsu levese receptLevesek Hozzávalók: borsó, gomba, répa, zöldbab, csirkemell csont/vagy nyak, csirkemáj és szív, kevés liszt, pirospaprika, bors, köménymag, szerecsendió, gyömbér, só. Elkészítés: Kevés olívaolajon megpirítok egy kevés borsót, gombát, répát, zöldbabot, majd rászórok egy kis lisztet, pirospaprikát, borsot, köménymagot, szerecsendiót, gyömbért és felöntöm vízzel. Beleteszek 1-2 cseresznyepaprikát, egy kis fej hagymát, egy kis kelkáposztát, csirkemájat (személyenként 1 db a minimum), és 1-2 csirkemell csontot vagy nyakat, stb... - hogy egy kis hús is legyen benne. Sóval ízesítem, és megfőzöm. Csipetkével tálalom. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |