| Zöldmetélt piros raguval receptEgytálételek Hozzávalók: Tésztához: 20 dkg liszt 2 tojás só 5 dkg parajpüré Raguhoz: margarin apróra vagdalt vöröshagyma zöldségek /pl. sárgarépa, gomba,/ vagy darálthús só őröltpaprika reszelt sajt Elkészítés: Metélt tésztát készíteni parajpürével színezve , majd kifőzni sós vízben. Bármilyen ragut készíteni mellé /zöldségből vagy húsosat, lényeg, hogy piros színű legyen az őröltpaprikától/. Tálalás: Egy lapos tálra halmozzuk a kifőtt zöld tésztát, közepére tesszük a ragut, s reszelt sajttal dekoráljuk. Tanácsok: Fotó megtekinthető a naplóm 332. bejegyzésében. A receptet beküldte: Hmv. Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |