Tutireceptek.hu fejléc

Zöldfűszeres-citromos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 db csirkecomb (alsó vagy felső ki melyiket szereti)
2 hatalmas csokor petrezselyem
1-1 ág rozmaring és kakukkfű
2 citrom leve
2 ek olivaolaj
só,bors

ha véletelenül lapul egy korty fehérbor otthon akkor az sem árt neki

Elkészítés:
A combokat sózod, borsozod. A zöldfűszereket jó apróra vágod és összekevered egy kis olivaolajjal a 2 citrom levével és egy kis sóval. Ezt a keveréket jól benyomkodod a combok bőre alá, aztán mehet is a forró sütőbe addig amíg szép piros nem lesz.:)

Tanácsok:
Azért szeretem ezt a receptet, mert én nem eszem meg a csirke bőrét. Itt az ízesítő a bőr alatt van, tehát a lényeg amitől finom lesz azt nem a kutya kapja.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Kátya99


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög Csirke » Csirkemájpástétom » Májas csirkeleves » Gombás csirkecombok
» Rakott, bundás csirkecomb » Rakott csirke 2 » Császárnő csirkéje » Csirkefasírt
» Cajun csirke » Csirke bajorosan » Csirkés tál » Fűszeres tepsis csirke
» Nigella féle tepsis csirke » Ízletes csirkemell saláta » Szezámos csirkemell » Sörben sült csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.