| Zöldbableves kovászos uborkával receptLevesek Hozzávalók: 1 szál lángolt kolbász, 2 pár virsli, 1/2 kiló zöldbab, 2 db kovászos uborka, kapor, 1/2 pohár joghurt, 1/2 pohár tejföl, 1 db paradicsom. Elkészítés: A zöldbabot feldarabolom és a karikákra vágott kolbásszal, kis szeletekre vágott kovászos uborkával meg a paradicsommal megfőzöm. Egy tálban kevés liszttel elkeverem a fél pohár joghurtot és a fél pohár tejfölt, apróra vágott kaprot, esetleg kis cukrot, borsot teszek bele, majd ezzel behabarom a levest. Feldarabolom a virslit és az összeforró levesbe rakom. Pirított kenyérkockákkal tálalom. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |