Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
250 g darált marhahús
100 g zabpehely
fokhagyma, só, bors, pirospaprika, ételizesítő

Elkészítés:
A zabpelyhet beáztatjuk egy 20 percre ételizesítős vízben, majd hozzákeverjük a daráthúshoz, a fűszerekkel ízlés szerint. Aztán kevés olajon kisütjük az ízlés szerint formázott húspogácsákat.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: kisgé

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldségesfasírt » Padlizsánfasírt zabpelyhes » Zabpelyhes pogácsa » Diós burgonyafasírt
» Sajtos cukkinifasírt » Ementális burgonyafasírt » Töltött fasírttekercs » Zöldséges kukoricafasírt
» Zabpelyhes muffin » Spenótos pulykafasírt » Zabpelyhes spenót » Zabpelyhes gyümölcstorta
» Sárgarépás fasírt » Sütőtökös-gombás fasírt » Tojásfasírt Emyke módjára » Zsemle-fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.