Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
250 g darált marhahús
100 g zabpehely
fokhagyma, só, bors, pirospaprika, ételizesítő

Elkészítés:
A zabpelyhet beáztatjuk egy 20 percre ételizesítős vízben, majd hozzákeverjük a daráthúshoz, a fűszerekkel ízlés szerint. Aztán kevés olajon kisütjük az ízlés szerint formázott húspogácsákat.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: kisgé

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos fasírt » Banános-zabpelyhes muffin » Finom zöldségfasírt » Rakott fasírt
» Spenótos pulykafasírt » Mogyorós-zabpelyhes keksz » Amerikai töltött fasírt » Paprikás fasírt
» Tojásfasírt* » Zabpelyhes rakott gomba » Zöldségesfasírt » Kakaós zabpelyhes süti
» Szaftos fasirt » Almás fasírt » Májfasírt » Fasírt leveles tésztában


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.