| Virslis lepénykék receptHúsételek Hozzávalók: 4 adag 10 dkg finomliszt 0.5 csomag sütőpor 1 tk só 1 csipet bors 1 csokor petrezselyem 1 nagy fej lilahagyma 250 g virsli 1 db tojás 1.4 dl tej 2 ek napraforgó olaj Elkészítés: A lisztet egy tálba szitáljuk, belekeverjük a sütőport, a sót, borsot, beleütjük a tojást, a megmosott, apróra vágott zöldlevelet, a nagyobb kockákra vágott lilahagymát. A virsliket félkarikákra vágjuk, és a masszába szórjuk. Folyamatos kevergetés mellett adagoljuk a tejet. Egy serpenyőben felforrósítunk 3 ek olajat, és a masszából 1-1 ek-nyit rakunk bele, mindkét oldalukat pár perc alatt megsütjük. Ha elfogy az olaj, akkor pótoljuk. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |