| Vagdalthússal töltött zsemle receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 1 db 40 dkg-os vagdalthús 2 kis doboz májkrém 8 db zsemle tej 10-15 dkg reszelt sajt só bors szerecsendió Elkészítés: A zsemléket félbe vágom, kiszedem a belsejét. A zsemle belét annyi tejbe áztatom, hogy enyhén pépes masszát kapjak. A vagdalthúst, májkrémet villával összetöröm, és az áztatott zsemléhez keverem. Sózom, borsozom, szerecsendióval ízesítem. /Ha több sajtunk van, akkor reszelt sajt is mehet a töltelékbe, esetleg krémsajt./ Az elkészült tölteléket visszarakom a zsemlékbe, reszelt sajttal megszórom, sütőben addig sütöm, míg a sajt szépen rápirul. Tanácsok: Az ízesítést lehet variálni, ki mivel szereti. Mehet bele ketchup, mustár, pirosarany...... A receptet beküldte: Bévi48 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |