Tutireceptek.hu fejléc

Uborkás fasírtrolád recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg darált hús
6-8 szelet bacon szalonna
6-8 db ecetes csemege uborka
1 szikkadt zsemle
3 gerezd fokhagyma
1 kk.pirospaprika
1 mk őrölt kömény
1 db tojás

bors

Elkészítés:
A vízben áztatott zsemlét kicsavarjuk és hozzáadjuk a darált húshoz. az egészet a fűszerekkel ízesítjük.Jól összedolgozzuk.
Az uborkáról letöröljük az ecetes levet, és mindegyiket húsmasszába csomagoljuk.
Körbetekerjük 1-1 szelet baconszalonnával,és kizsírozott tepsibe sorakoztatjuk.Előmelegített sűtőben kb 1 óráig sütjük.
Körete párolt rizs vagy burgonyapüré.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos uborkasaláta » Uborkás-répás fejessaláta » Perzsa uborkasaláta » Parasztos uborkasaláta
» Uborkás szendvics » Sajtos uborkasaláta » Grúz diós uborkasaláta » Uborkás mustáros csirke
» Savanyú uborkás raguleves » Uborkasaláta rizstésztával » Juhsajtos uborkasaláta » Uborkás rokfortsaláta
» Sült hal uborkaszósszal » Uborkás sajtgolyók » Diós-sonkás uborkasaláta » Uborkasaláta eperrel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.