| Uborkás fasírtrolád receptHúsételek Hozzávalók: 60 dkg darált hús 6-8 szelet bacon szalonna 6-8 db ecetes csemege uborka 1 szikkadt zsemle 3 gerezd fokhagyma 1 kk.pirospaprika 1 mk őrölt kömény 1 db tojás só bors Elkészítés: A vízben áztatott zsemlét kicsavarjuk és hozzáadjuk a darált húshoz. az egészet a fűszerekkel ízesítjük.Jól összedolgozzuk. Az uborkáról letöröljük az ecetes levet, és mindegyiket húsmasszába csomagoljuk. Körbetekerjük 1-1 szelet baconszalonnával,és kizsírozott tepsibe sorakoztatjuk.Előmelegített sűtőben kb 1 óráig sütjük. Körete párolt rizs vagy burgonyapüré. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |