| Túrógombóc zabpehellyel receptSütemények, édességek Hozzávalók: 100 g sovány tehéntúró 10 g búzadara 10 g zabpehely ½ tojás 2 db mesterséges édesítőszer 30 g zsírszegény tejföl tengeri só Elkészítés: Az áttört túrót összekeverjük a búzadarával, a zabpehellyel és a tojásokkal. 15-20 percig pihentetjük. Vizes kézzel diónyi gombócokat formálunk, és forrásban lévő, bő, sós vízben megfőzzük. Tálaláskor édesített langyos tejföllel locsoljuk. Tanácsok: Fogyókúrázóknak uzsonnára ajánlom! Elkészítési idő: 60 perc Kalóriatartalom: 176 kcal Szénhidráttartalom: 18,8 gramm Zsírtartalom: 10,5 gramm A receptet beküldte: zöldfülű Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |