| Totus-szamócás receptSütemények, édességek Hozzávalók: 60 dkg totu(tojástúró) 1-2 egész citrom leve 8-10 dkg édesítőszer(eritrit, xilit, méz, stb.) 2 dl cocomas(kókuszkrém) 30 dkg eper(mirelit is jó, vagy bármilyen piros bogyós gyümölcs) vanília vagy vanília aroma 1 csomag zselatin(2dkg) 1 dl víz Elkészítés: Mindent pépesítettem a zselatin és víz kivételével.A zselatinhoz felforraltam a vizet, feloldottam benne és belekevertem a többi hozzávalóba. Kisebb kerek kapcsos tortaformába vagy szilikonba töltöttem. Dermedésig hűtőben tartom, tetejére mehet pár szem eper. Tanácsok: Az eredeti recept Szi Márton Lászlónétól ered, azt variáltam meg picit. Fotót találtok a paleos sütis naplómban.:) Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: Mariann63 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |