Tutireceptek.hu fejléc

Törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 db padlizsán,
1 db camembert sajt,
6 evőkanál paradicsompüré,
1 csokor oregánó,
5 evőkanál finomliszt,
2 dl olívaolaj,
só.

Elkészítés:
A padlizsánokat (amit sokan törökparadicsomként ismernek) meghámozzuk, hosszában fél cm vastag szeletekre vágjuk, és 10 percre sós vízbe tesszük.
Jól lecsöpögtetjük, és lisztbe forgatjuk.
Forró olívaolajban piros-ropogósra sütjük.
Tálalásnál a padlizsánszeleteket beborítjuk a paradicsommártással, és egy nagy szelet camembert sajtot helyezünk rá.
A tetejét megszórjuk az apróra vágott oregánóval.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött falatkák » Fasírt sajttal » Rántott camembert » Tejszines hal sajttal
» Rakott cukkini sajttal » Pangásius márványsajttal » Töltött cukkini sajttal » Sajttal sütött kotlett
» Baconos rántott camembert » Körte-camembert saláta » Töltött gomba sajttal » Tepsis cukkini krémsajttal
» Sajttal megszórt Kelbimbó » Sonkás camembertsaláta » Csirkemell sajttal » Pulykamell füstölt sajttal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.