| Törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve receptZöldséges ételek Hozzávalók: 2 db padlizsán, 1 db camembert sajt, 6 evőkanál paradicsompüré, 1 csokor oregánó, 5 evőkanál finomliszt, 2 dl olívaolaj, só. Elkészítés: A padlizsánokat (amit sokan törökparadicsomként ismernek) meghámozzuk, hosszában fél cm vastag szeletekre vágjuk, és 10 percre sós vízbe tesszük. Jól lecsöpögtetjük, és lisztbe forgatjuk. Forró olívaolajban piros-ropogósra sütjük. Tálalásnál a padlizsánszeleteket beborítjuk a paradicsommártással, és egy nagy szelet camembert sajtot helyezünk rá. A tetejét megszórjuk az apróra vágott oregánóval. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |