| Töltött krumpli tojássárgájával receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: - személyenként 2-3 szem burgonya - margarin/vaj - sajt - amennyi krumpli annyi tojássárgája - só Elkészítés: A krumplikat héjában megfőzöm. Odafigyelek a válogatásnál, hogy egyforma nagyságúakat válasszak, hogy egyszerre főjenek meg. Forrón meghámozom őket, majd kicsit hűlni hagyom. Amikor már megfoghatók, kalapjukat levágom és mokkáskanállal kikaparom a belsejüket egy tálba úgy, hogy ne lyukasszam ki őket. Megkenem a krumplik belsejét gazdagon vajjal/ margarinnal majd a belsejébe rárakok egy szelet sajtot(kicsit vastagabbat) majd belenyomkodom végül a tojássárgáját rárakom a tetejére, kicsit megsózom és mehet is a sütőbe. Szép pirosra sütöm kb 15-20perc közepes hőmérsékleten. Tanácsok: Jó étvágyat kívánok! Elkészítési idő: 35 perc A receptet beküldte: fruzsonka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |