Tutireceptek.hu fejléc

Töltött hústekercsek fenséges burgonyás bundában! recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók a töltelékhez:

400-500 g sertéshús ( vagy csirkehús),
200-300 g gomba,
100-150 g sajt,
1 hagyma,
petrezselyemzöld,
só,
őrölt fekete bors.

Hozzávalók a bundához:

2-3 burgonya,
1 tojás,
liszt,
olaj.

Elkészítés:
Készítsük el a tölteléket, főzzük meg a gombát és vágjuk vékony csíkokra. A hagymát vágjuk karikára és pirítsuk meg forró olajban.
Reszeljük le a sajtot, vágjuk apróra a petrezselymet és keverjük össze a gombával és a hagymával, tetszés szerint fűszerezzük.
Vágjuk fel a sertés vagy a csirkehúst közepes nagyságú darabokra és klopfoljuk ki, fűszerezzük ízlés szerint. Minden darab húsra tegyünk egy kanál tölteléket. Hajtsuk be az oldalait és tekerjük össze.
Vágjuk fel a sertés vagy a csirkehúst közepes nagyságú darabokra és klopfoljuk ki, fűszerezzük ízlés szerint. Minden darab húsra tegyünk egy kanál tölteléket. Hajtsuk be az oldalait és tekerjük össze.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi töltött paprika » Töltött csirkecomb sajtal » Töltött burgonya májjal » Töltött hal Karcsi módra
» Gesztenyés töltött karaj » Töltött pulykatekercsek » Csirkemájjal töltött gomba » Töltött krumplis fánk
» Sajttal töltött krumpli » Töltött tintahal » Velővel töltött csirke » Túróval töltött paradicsom
» Libanoni töltött zöldségek » Töltött tök szalonnán » Bajor töltött rostélyos » Töltött csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.