| Töltött hústekercsek fenséges burgonyás bundában! receptHúsételek Hozzávalók: Hozzávalók a töltelékhez: 400-500 g sertéshús ( vagy csirkehús), 200-300 g gomba, 100-150 g sajt, 1 hagyma, petrezselyemzöld, só, őrölt fekete bors. Hozzávalók a bundához: 2-3 burgonya, 1 tojás, liszt, olaj. Elkészítés: Készítsük el a tölteléket, főzzük meg a gombát és vágjuk vékony csíkokra. A hagymát vágjuk karikára és pirítsuk meg forró olajban. Reszeljük le a sajtot, vágjuk apróra a petrezselymet és keverjük össze a gombával és a hagymával, tetszés szerint fűszerezzük. Vágjuk fel a sertés vagy a csirkehúst közepes nagyságú darabokra és klopfoljuk ki, fűszerezzük ízlés szerint. Minden darab húsra tegyünk egy kanál tölteléket. Hajtsuk be az oldalait és tekerjük össze. Vágjuk fel a sertés vagy a csirkehúst közepes nagyságú darabokra és klopfoljuk ki, fűszerezzük ízlés szerint. Minden darab húsra tegyünk egy kanál tölteléket. Hajtsuk be az oldalait és tekerjük össze. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |