| Tökehal saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 60 dkg tőkehalfilé (fagyasztott) 1 narancs 1 evőkanál olívabogyó 2-3 szál zellerlevél extraszűz olívaolaj (ízlés szerint) 1 csípőspaprika só Elkészítés: Hagyjuk a tőkehalat legalább egy napig ázni, miközben a vizettöbbször cseréljük le.Majd főzzük kb.20 percen át, csöpögtessük le és hagyjuk kihűlni, langyosan vágjuk kockákra és helyezzük egy salátástálba. Adjuk hozzá az apróra vágott zellert,és a hámozást követően felkockázott narancsot, majd a kimagozott olívabogyót is. Locsoljuk meg az olívaolajjal és fűszerezzük a csípőspaprikával. Szükség esetén sózzuk meg, jól keverjük össze és tálaljuk. Tanácsok: Aki nem szereti a paprika csípős ízét, elhagyhatja. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: 50csillag Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |