| Tojásmentes kávés-mazsolás muffin receptSütemények, édességek Hozzávalók: 3 csésze liszt 2 teáskanál szódabikarbóna 1 teáskanál sütőpor 2 csésze kifőzött kávé 1+1/2 csésze kristálycukor 1/2 csésze vaj 1 csésze mazsola 2 teáskanál fahéj Elkészítés: A sütőt 175 °C-ra előmelegítjük. A muffinformákat kivajazzuk, vagy papírral kibéleljük. Összekeverjük a lisztet a szódabikarbónával és a sütőporral. Egy kisebb fazékban összekeverjük a kávét, a cukrot, a vajat, a mazsolát és a fahéjat, majd forrásig melegítjük, ezután szobahőmérsékletűre hűtjük. A kávés masszához hozzáadjuk a lisztes keveréket. A tésztát a formákba töltjük, és 20-25 percig sütjük. Elkészítési idő: 35 perc A receptet beküldte: ördög Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |