Tutireceptek.hu fejléc

Többfunkciós olvasztott csokoládé recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 dkg tejcsokoládé
10 dkg étcsokoládé
0,5 dl tejszín
2 teáskanál konyak (vagy rum, vagy kakaólikőr)

Mártogatni:
egész eper,
málna,
vastag szeletekre vágott banán,
őszibarack,
piskótakockák stb.

Elkészítés:
Vízfürdő fölött olvaszd meg a darabokra tört csokoládét. Keverd bele a tejszínt és a konyakot, keverd simára, majd öntsd át egy stabil aljú edénykébe. A mártogatni valókat rendezd el körben egy nagy tányéron, lehetőleg ennek a közepére tedd a csokoládés tálkát.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Keserűcsokoládés korong » Forró csokoládé (2 adag) » Osztrák csokoládétorta » Csokoládékocka karamellel
» Csokoládés körte » Csokoládés piskótatekercs » Csokoládés narancsbomba » Csokoládés szalámi
» Csokoládés őszibarackkocka » Csokoládés Hullám » Csokoládés keksz » Csokoládé szelet
» Mentolos csokoládétorta » Csokoládés fenyőfadísz » Francia csokoládétorta » Omlós csokoládés falatkák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.