| Tésztasaláta csőtésztából receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 csomag rövid csőtészta 2 doboz konzerv kukorica, vagy kb. 500 g kukorica 25 dkg sonka 25 dkg füstölt parizer kechup majonéz 1 nagy doboz tejföl Elkészítés: A tésztát megfőzőm, lecsepegtetem, majd megvárom, míg kihűl. Közben a kukoricát is lecsepegtetem és átmosom, vagy ha nem konzervet használok, akkor megfőzöm. A 25 dkg sonkát és a 25 dkg füstölt parizert kockákra vágom, és 1 nagy doboz tejfölt elkeverek ízlést szerinti mennyiségű majonézzel és kechuppel. A tésztát, kukoricát, sonkát, füstölt parizert és a tejfölös öntetet egy tálba teszem, majd jól elkeverem az összetevőket. Hűtőbe teszem, amint lehűlt, fogyasztható. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |