Tutireceptek.hu fejléc

Tepertõpástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
15 dkg jó szárazra kisütött tepertõ, 1 db fõtt tojás, 1 kis fej lila hagyma, 5 dkg margarin, 1 teáskanál mustár, ízlés szerint só és törött fekete bors.

Elkészítés:
A megtisztított hagymát, a meghámozott fõtt tojást és a tepertõt kétszer átdaráljuk, hozzáadjuk az elõzõleg habosra kevert margarinhoz, majd a fûszerekkel ízesítve kikeverjük.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött zsemle » Gombás melegszendvics » Virslis csukott szendvicsek » Sajtos pástétom (10 adag)
» Olajos halkrém » Káposztával töltött zsemle » Krémsajt, I. » Vaníliás-szilvás szendvics
» Csirke hamburger cajun módra » Házi "hot dog", amerikaiasan » Tonhalas sajtkrémes krém » Krémsajt, II.
» Gazdag keno » Szalonnás-juhtúrós szendvics » Gombás sárgaborsóleves » Party-falat


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.