Tutireceptek.hu fejléc

Tepertõpástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
15 dkg jó szárazra kisütött tepertõ, 1 db fõtt tojás, 1 kis fej lila hagyma, 5 dkg margarin, 1 teáskanál mustár, ízlés szerint só és törött fekete bors.

Elkészítés:
A megtisztított hagymát, a meghámozott fõtt tojást és a tepertõt kétszer átdaráljuk, hozzáadjuk az elõzõleg habosra kevert margarinhoz, majd a fûszerekkel ízesítve kikeverjük.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsán télire (zakuszka) » Kiadós meleg szendó » Tojásos kenőmájas » Édes sült metélt
» Vinetta (erdélyi étel) » Szalonnás-juhtúrós szendvics » Töpörtyűkrémes szendvics » Tejszín krémsajt
» Krémsajt, II. » Gombás sárgaborsóleves » Burgonyapástétom » Majonézes padlizsán
» Zakuszka (telire) » Virslis csukott szendvicsek » Zöldségkrém » Beduin csemege


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.