| Olajos halkrém receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 2 db 120-125 g-os halkonzerv (natur olajos) 3 evőkanál margarin 2 evőkanál majonéz 1 kávéskanál mustár 1 kávéskanál citromlé (citromból) Elkészítés: A haldarabokat kivesszük az olajból. A gerincet kihúzzuk a húsdarabok közül. A haldarabkákat villával összetörjük. Ráöntjük a citromlevet, beletesszük a margarint és jól összekeverjük. Ha már nem darabos a margarin, hozzáadjuk a majonézt és a mustárt majd ismét összekeverjük. Ha kell utólag sózzuk, borsozzuk. A krémet félbevágott kiflire, vagy kenyérszletekre kenjük. Saláta levéllel, citromkarikával, vékony szeletekre vágott retekkel, vékony sajtszeletekkel díszíthetjük. Tanácsok: A krém hútőben egy hétig is eláll. Elkészítési idő: 10 perc A receptet beküldte: cseteica Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |