Tutireceptek.hu fejléc

Olajos halkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 db 120-125 g-os halkonzerv (natur olajos)
3 evőkanál margarin
2 evőkanál majonéz
1 kávéskanál mustár
1 kávéskanál citromlé (citromból)

Elkészítés:
A haldarabokat kivesszük az olajból. A gerincet kihúzzuk a húsdarabok közül. A haldarabkákat villával összetörjük. Ráöntjük a citromlevet, beletesszük a margarint és jól összekeverjük. Ha már nem darabos a margarin, hozzáadjuk a majonézt és a mustárt majd ismét összekeverjük. Ha kell utólag sózzuk, borsozzuk.
A krémet félbevágott kiflire, vagy kenyérszletekre kenjük. Saláta levéllel, citromkarikával, vékony szeletekre vágott retekkel, vékony sajtszeletekkel díszíthetjük.

Tanácsok:
A krém hútőben egy hétig is eláll.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: cseteica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olajos piskóta gyümölccsel » Tonhalkrém » Olívaolajos fokhagyma » Olajos gomba
» Olajos kuglóf » Túrós tonhalkrém » Tonhalkrémes krumpli » Olajos mag-tej
» Tejfölös, olajos » Halkrémleves garnélával » Update 1 Tonhalkrém » Halkrémleves (4 főre)
» Tökmagolajos saláta » Olajos paprika(Savanyúság) » Halkrémmel töltött alma » "Gyógy"-halkrém


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.