| Tejszínes pudinggombóc gyümölcs levesekhez receptLevesek Hozzávalók: 1 cs. tejszínes pudingpor a hozzá előírt tej és cukor (én 1dl tejjel kevesebbet raktam) egy kevés zselatin Elkészítés: A pudingot előírás szerint elkészítjük: a tejet felforraljuk, majd belerakjuk a zselatint és a cukros pudingport. Folyamatos kevergetés közben besűrítjük, majd lezárjuk és hűlni hagyjuk. Néha megkeverjük, aztán egy nagy lapos tányérra kb 2cm vastagon elkenjük és teljesen kihűtjük. Tálalásig hűtőbe rakjuk. Tanácsok: Tálaláskor a tányérba "szaggatjuk" és rámerjük a levest. Tejszínhabbal és fahéjjal díszíthetjük. Fogyizók vagy cukorbetegek édesítőt is használhatnak. A receptet beküldte: Pné Veronika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |