Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes pudinggombóc gyümölcs levesekhez recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 cs. tejszínes pudingpor
a hozzá előírt tej és cukor (én 1dl tejjel kevesebbet raktam)
egy kevés zselatin

Elkészítés:
A pudingot előírás szerint elkészítjük: a tejet felforraljuk, majd belerakjuk a zselatint és a cukros pudingport. Folyamatos kevergetés közben besűrítjük, majd lezárjuk és hűlni hagyjuk. Néha megkeverjük, aztán egy nagy lapos tányérra kb 2cm vastagon elkenjük és teljesen kihűtjük. Tálalásig hűtőbe rakjuk.

Tanácsok:
Tálaláskor a tányérba "szaggatjuk" és rámerjük a levest. Tejszínhabbal és fahéjjal díszíthetjük. Fogyizók vagy cukorbetegek édesítőt is használhatnak.


A receptet beküldte: Pné Veronika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsleves - télen » Tenger gyümölcsei saláta » Tejszínes túrós » Tejszínes zellerkrémleves
» Tejszínes sajtos csirke » Tejszínes cukini főzelék » Gyümölcsös sütemény » Gyümölcsös-diós kocka
» Vegyes-gyümölcstorta » Tejszínes pogácsa 2. » Gyümölcsös teabólé » Tejszínes mustáros hús
» Gyümölcsös joghurtos torta » Gyümölcsropogós » Gyümölcsös házi jégkása » Gyümölcsös bárányborda


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.