| Gyümölcsleves - télen receptLevesek Hozzávalók: 1 csomag eper pudingpor 1 liter tejszin 1/2 liter tej 15 kávéskanál kristálycukor 2 csomag vaníliás cukor 1 dl málnaszörp tetszés szerint gyümölcs konzervek (cseresznye, meggy, szilva, körte, alma) Elkészítés: A pudingot a tejszinnel csomómentesen elkeverjük, majd lassú tűzön sűrűsödésig főzzük. Hozzáadjuk a kristálycukrot, a vaniliás cukrot és a málnaszörpöt. Amikor készen van, hideg vízben kihűlésig kavarjuk. Majd hozzákeverjük a gyümölcskonzervek levét és a gyümölcsöket. Ha sűrűnek találjuk, hígíthatjuk felforralt tejjel. Tanácsok: A gyümölcsön és a gyümölcsök arányán ízlés szerint változtathatunk. Télen vagy konzervből vagy fagyasztott gyümölcsből készítem. Természetesen finomabb nyáron a friss dolgokból. Ha friss gyümölcsből készítjük, vigyázzunk rá, hogy hidegen keverjük össze. Jó étvágyat hozzá! Elkészítési idő: 35 perc A receptet beküldte: kisvirag1327 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |