Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölcsleves - télen recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 csomag eper pudingpor
1 liter tejszin
1/2 liter tej
15 kávéskanál kristálycukor
2 csomag vaníliás cukor
1 dl málnaszörp
tetszés szerint gyümölcs konzervek (cseresznye, meggy, szilva, körte, alma)

Elkészítés:
A pudingot a tejszinnel csomómentesen elkeverjük, majd lassú tűzön sűrűsödésig főzzük. Hozzáadjuk a kristálycukrot, a vaniliás cukrot és a málnaszörpöt. Amikor készen van, hideg vízben kihűlésig kavarjuk. Majd hozzákeverjük a gyümölcskonzervek levét és a gyümölcsöket. Ha sűrűnek találjuk, hígíthatjuk felforralt tejjel.

Tanácsok:
A gyümölcsön és a gyümölcsök arányán ízlés szerint változtathatunk.
Télen vagy konzervből vagy fagyasztott gyümölcsből készítem.
Természetesen finomabb nyáron a friss dolgokból.
Ha friss gyümölcsből készítjük, vigyázzunk rá, hogy hidegen keverjük össze.
Jó étvágyat hozzá!

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: kisvirag1327


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hirtelen leves » Végtelen szerelem » Fahéjas gyümölcsleves » Selymes gyümölcsleves
» Joghurtos gyümölcsleves » Hideg vegyes gyümölcsleves » Gyümölcsleves főzés nélkül » Frissítő gyümölcsleves
» Méregtelenítő leves » Hűsítő gyümölcsleves » Vegyes gyümölcsleves » Görög gyümölcsleves
» Villám gyümölcsleves » Piros gyümölcsleves » Sültelen tekercs » Gyümölcsleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.