Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes, gombás, kukoricás csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell filé
15 dkg bacon
1 fej vöröshagyma
20 dkg morzsolt kukorica /mirelit vagy konzerv/
25 dkg gomba
2 dl főzőtejszín

őrölt fehér bors
ételízesítő

Elkészítés:
A csirkemelleket és a bacont vékony csíkokra vágjuk.

A gombát alaposan megmossuk, szeleteljük. A hagymát finomra vágjuk.

A bacont kipirítjuk, rátesszük az apróra vágott hagymát és megdinszteljük. Belerakjuk a csirkemell csíkokat, fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és a kukoricát. 10-15 percig pároljuk, majd ha már csak kevés leve maradt, felöntjük a tejszínnel és kiforraljuk. Tálalásnál párolt rizs illik hozzá legjobban.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás-gombás karfiol » Gombás tepsis burgonya » Cordon bleu csirkemell » Gombás szarvas-steak
» Gombás csirkecomb » Gombás kocka 3 » Gombakrémes csirkemell » Zöldséges-tejszínes csirke
» Kukoricás csirkemell » Almás-fűszeres csirkemell » Gombás borjúnyelv » Gombás búbos karaj
» Gombás haltál » Tejszínes mákos palacsinta » Paradicsomos csirkemell » Egyszerű tejszínes krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.