| Tejszines-gombás borsostokány receptHúsételek Hozzávalók: 2 dl.tejszín 1 p.tejföl 1/2kg.csirkemell petrezselyem sok fokhagyma só,bors.delikát egy doboz gomba kevés olaj egy kanál liszt Elkészítés: Egy kevés olajat felhevitünk beletesszük a fokhagymát,megpiritjuk,majd ráöntjük a pici kockákra vágott csirkemellet.Felöntjük vizzel s lassú tüzőn megfőzzük!Közben a gombát levére sütjük hozzá tesszük a petrezselyemzöldet,majd a húshoz öntjük a együtt főzzük tovább!!A tejszint,tejfölt,lisztet csomómentesre keverjük,mikor felforr s megpuhult a húsi habverővel hozzákeverjük!!Én nokedlival,vagy szarvacska tésztával imádom egy fehérje bomba!4 Tanácsok: Ha túl kevés a lé s sok a liszt nagyon sűrű lesz,inkább többször ránsd be előszőr!!Csak feltezsed s magátol megföl nem pepecses!! Elkészítési idő: 1 perc A receptet beküldte: davider Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |