Tutireceptek.hu fejléc

Rakott hús 4 személyre recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4szelet karaj
1ek.kecsap
1ek.mustár
zsemlemorzsa

bors
1ek.vegeta
5dkg margarin
2dl víz
gomba
karikára vágott vöröshagyma

Elkészítés:
A húst kiverjük,sózzuk,zsemlemorzsába forgatjuk,utána a tojásba.Forró olajon mindkét oldalát hirtelen megsütjük,majd berakjuk egy pléhbe.A húsra karikára vágott hagymát és gombát teszünk.
2dl vízbe keverjük a borsot,vegetát,mustárt,kecsapot és az 5dkg margarint.Összemelegítjük és a húsra öntjük.
Előmelegített sütőben sütjük,míg el nem forrja a levét.

Tanácsok:
Köréje tehetünk karikára vágott krumplit is.


A receptet beküldte: amokh


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés rakott krumpli » Rakott makaróni 2 » Tavaszi rakott kel » Az én rakott krumplim
» Húsos rakott palacsinta » Rakott nokedli » Rakott hurka » Besameles rakott krumpli
» Rakott gomba másképp » Rakottas zöldbab » Zsemlés rakott túró » Rakott csirkemell gazdagon
» Tarhonyás rakott zöldbab » Rakott Pene » Sajtos rakott kelbimbó » Lecsós, gombás rakott hús


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.