| Tejszínes, ananászos csirkemell receptLevesek Hozzávalók: 1 kg csirkemell 1 doboz darabolt ananászkonzerv 15 dkg reszelt trappista sajt 1 dl tejszín liszt, olaj só bors Elkészítés: A csirkemellet szeleteljük fel, sózzuk, borsozzuk, majd egy kevés olajon pirítsuk meg. Ezután egy vajjal kikent jénai tálba fektessük le a megpirított húsokat. Kicsit sózzuk, majd szórjuk meg a tetejét ananász darabokkal, ezután mehet a tetejére egy újabb adag csirkemell azután pedig ismét a só és az ananász. Addig rétegezzük, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Az ananász levével és egy kevés tejszínnel, liszttel, olajjal besamelt készítünk, majd öntsük a húsra. Megszórjuk reszelt sajttal, majd addig sütjük kis lángon, amíg a sajt rápirul. Tanácsok: Pártolt rizs köretet adtam hozzá. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |