Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-mustáros csirkemáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 közepes hagyma
1 nagyobb csemege uborka
3-4 ek. olaj
50 dkg csirkemáj
1 dl tejszín
3 ek. mustár
1 dl tejföl
ízlés szerint só, bors

Elkészítés:
A hagymár félbe vágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. Az uborkát gyufaszálnyi vékonyra vágjuk. A hagymát üvegesre pirítjuk, és a májat beletesszük. Erős lángon a májat fehéredésig pirítjuk. Az uborkát, a tejszínt, a mustárt meg a tejfölt hozzáadjuk. 1 dl vizet öntünk rá, és lefedve 10 percig pároljuk.Csak tálaláskor sózzuk és borsozzuk. Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres csirkemáj » Csirkemáj baconban » Csirkemájpörkölt, borsóval » Babos tejszines csirkemáj
» Csirkemájas tarisznya » Sült csirkemáj » Zöldséges-rizses csirkemáj » Csirkemájas csirkeszárny
» Csirkemáj angolszalonnával » Csirkemájas rizotto » Csirkemáj római tálban » Baconba göngyölt csirkemáj
» Csirkemájas » Csirkemáj szalonnában » Csirkemáj baconszalonnában » Sajtos csirkemáj-rizottó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.