Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos csirkemáj-rizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj,
30 dkg rizs,
20 dkg gomba,
15 dkg főtt zöldborsó,
10 dkg reszelt sajt,
1 kis fej vöröshagyma,
5 evőkanál olaj,
majoránna,
fél csokor petrezselyemzöld,
só,
bors.

Elkészítés:
Mosd meg a rizst, majd 2 evőkanálnyi olajon forrósítsd át.
Öntsd fel 5-6 dl forró vízzel, és fedő alatt párold puhára.
Tisztítsd meg a hagymát, aprítsd fel, majd olajon süsd üvegesre.
A megtisztított gombát és májat vágd kis kockákra.
Először a gombát, majd a májat is add hozzá a megpárolt hagymához.
Sózd meg, ízesítsd borssal, majoránnával, és pár percig folyamatos kevergetés közben pirítsd. Szórd meg a felaprózott petrezselyemmel, azután forgasd bele a zöldborsót és a reszelt sajt felét.
Tálaláskor szórd meg a maradék sajttal.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos cukkini karika » Sonkás-sajtos guba » Norbi Brokkolis sajtos hús » Medvehagymás-sajtos kalács
» Sajtos rúd /egyszerűen/ » Sajtos csirke » Feta sajtos vegyessaláta » Sajtos baconos kelbimbó
» Sajtos darált hús rántva » Sonkás-krémsajtos kiflik » Sajtos-diós mártás » Legényfogó sajtos perec
» Füstölt sajtos leves » Főzött sajtos pogácsa » Tojásos-sajtos mártogatós » Sajtos tejfölös csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.