Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos muflon fokhagymás lebbenccsel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Muflon 0,20 dkg
Étolaj 0,5dl
Só izlés szerint
Tárkony 0,002dkg
Gyömbér 0,001dkg
Vöröshagyma 0,03dkg
Lebbencs tészta 0,15dkg
Tejszín 1dl
Szerecsendió 0,001dkg
Vaj 1dkg
Liszt 1kv.kanál

Elkészítés:
A megtisztított és legalább 24 óráig hideg vízben áztatott mufloncombot ceruzavastag csíkokra vágjuk. Az olajbaa a szeletekre vágott hagymát megpároljuk és ehhez adjuk a csíkokra vágott húst. Sózzuk, tárkonnyal megszórjuk és fedõ alatt készre pároljuk. Vajjal és a liszttel világos vajas rántást készítünk amit a tejszínnel fölengedünk, ízesítjük sóval és szerecsendióval (vékony, mártásszerûnek kell lenni). A lebbencstésztát kifõzzük, és ebbe forgatjuk bele .Tálaláskor a húst hintsük meg finomra vágott tárkonylevéllel.


A receptet beküldte: kiara25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos pulykaragu-leves » Fokhagymás nyúlcomb » Tárkonyos bableves » Tengerihal fokhagymásan
» Tárkonyos mártás » Tárkonyos rakott zöldbab » Fokhagymás csirkemell » Fokhagymás rakott csirke
» Tárkonyos nyúlbecsinált » Erdélyi tárkonyos leves » Fokhagymás sertésmáj 2 » Tárkonyos harcsa
» Fokhagymáscsirke baconban » Fokhagymás csirke baconban » Fokhagymás libacomb » Tárkonyos halleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.