| Tárkonyos kocsonya receptEgytálételek Hozzávalók: 2 kg sertéshús: köröm, farok, fül vegyesen 15-15 dkg fehér és sárgarépa 2 nagy fej vöröshagyma 6 gerezd fokhagyma 10 szem egész bors 4 szál (vagy 2-3 kávéskanál őrölt) tárkony 4 evőkanál reszelt torma 1 evőkanál tárkonyecet Elkészítés: Feltesszük a húst forrni s, amikor felforrt leszedjük a habját. Beletesszük a zöldségeket a lébe a fűszerekkel együtt. Amikor a zöldségek megfőttek, leszűrjük a levet. A kicsontozott húst tálkákba tesszük (zöldség is mehet mellé díszítésnek), s rámerjük a levet. Hűvös helyen dermesztjük. Tanácsok: Jön a tél, s az nem múlhat kocsonya nélkül. Legalábbis nálunk nem. :) A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |