| Szőlős-káposztás csirkesaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 20 dkg savanyú káposzta 15 dkg fehér szőlő 15 dkg kék szőlő 1 sült csirkemell csont nélkül 2 evőkanál szójaszósz 1 evőkanál hársméz csipet őrölt gyömbér Elkészítés: A savanyú káposzta levét kicsavarjuk, a káposztát apróra vágjuk. Nagy salátástálban lazán összekeverjük a szőlőt, a káposztát, a vékonyra szeletelt csirkemellet, majd megszórjuk kevés gyömbérrel, és összevegyítjük a hársmézzel. Behűtve tálaljuk. Tanácsok: A csirkemellet bőr nélkül használjuk. A húsok közül részesítsük elönyben a fehéreket, azokat is inkább kíméletesen pároljuk, vagy natúr grillezzük. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: picur33 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |