| Ropogós csirkesaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 50 dkg kígyóuborka 30 dkg csirkemellfilé 20 dkg paradicsom fél csokor póréhagyma jégsaláta olívaolaj 2-3 evőkanál citromlé só őrölt bors 2 csokor petrezselyem Elkészítés: Az uborkát meghámozzuk, hosszában ketté vágjuk, majd felszeleteljük fél centis darabokra. A paradicsomot negyedekbe vágjuk, a pórét karikára, a salátalevelet összetépkedjük. Olajon megpirítjuk a besózott, borsozott, csíkokra vágott csirkét. A citromlevet kevés olajjal és az összevágott petrezselyemzölddel összekeverjük. Összekeverjük a zöldségeket a dresszinggel, majd a tetejére tesszük a sült csirkét. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel,majd tálaljuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |