| Szedres krémtúró receptReform ételek Hozzávalók: 1 teáskanál sótlan pisztácia 1 rózsaszín húsú grépfrút 1 citrom 12, 5 dkg túró 4 evőkanál sáványvíz 1 dl joghurt 1 csipet őrölt vanília 15 dkg szeder Elkészítés: Egy serpenyőben zsiradék hozzáadása nélkül pirítsuk meg a durvára vagdalt pisztáciát. Hámozzuk meg a grépfrútot, és éles késsel távolítsuk el a hártyáját. A kicsöpögő levet egy tálkába fogjuk fel. Keverjük el a túrót az ásványvízzel, joghurttal, vaníliával, valamint a grépfrút és citrom levével. A megmosott és alaposan lecsepegtetett szedret óvatosan keverjük bele a túróba, végül pisztáciával szórjuk meg. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |