Tutireceptek.hu fejléc

Sütőben sült ragus hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertés karaj vagy comb (esetleg pulyka-, vagy csirkemell)
1 közepes üveg csiperke gomba és/vagy friss gomba
1 doboz tejföl
kis fej vöröshagyma

bors
reszelt sajt
étolaj

Elkészítés:
A húst vékonyra szeletelem majd kiklopfolom,etután hirtelen kevés olajban kisütöm.
A hagymát kicsi olajon megfuttatom,rádobom a gombát és ha megpárolódott hozzákeverem a tejfölt,felforralom és lehúzom a tűzről.Beleszórok egy kevés reszelt sajtot és jól összekeverem.
A húst tűzálló edénybe teszem sorba,ráöntöm a gombás ragut megszórom a tetejét reszelt sajttal majd előmelegített forró sütőben kb 15 perc alatt készre sütöm.

Tanácsok:
A sütéskor nem kell letakarni,hiszen annyi elég neki még a sajt megpirul.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Gabus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ragus penne » Lazac sütőben » Túrófánk sütőben » Spárga sütőben
» Fánk (kenyérsütőben) » Sütőben sült túrófánk » Szilvalekvár sütőben » Csirkemáj grillsütőben
» Rántott csirke sütőben » Baconös palacsinta sütőben » Borsos csirke sütőben » Bundás kenyér sütőben
» Bundáskenyér sütőben » Gombaragus karaj » Bundás tojás sütőben » Gombás rakott tál sütőben


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.