| Sütőben sült ragus hús receptHúsételek Hozzávalók: sertés karaj vagy comb (esetleg pulyka-, vagy csirkemell) 1 közepes üveg csiperke gomba és/vagy friss gomba 1 doboz tejföl kis fej vöröshagyma só bors reszelt sajt étolaj Elkészítés: A húst vékonyra szeletelem majd kiklopfolom,etután hirtelen kevés olajban kisütöm. A hagymát kicsi olajon megfuttatom,rádobom a gombát és ha megpárolódott hozzákeverem a tejfölt,felforralom és lehúzom a tűzről.Beleszórok egy kevés reszelt sajtot és jól összekeverem. A húst tűzálló edénybe teszem sorba,ráöntöm a gombás ragut megszórom a tetejét reszelt sajttal majd előmelegített forró sütőben kb 15 perc alatt készre sütöm. Tanácsok: A sütéskor nem kell letakarni,hiszen annyi elég neki még a sajt megpirul. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Gabus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |