Tutireceptek.hu fejléc

Sült tengeri hal hagymaágyon recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
mélyhűtött tengeri halfilé, étvágy szerint 1 nagy fej vöröshagyma halas fűszerkeverék 1 dl növényi tejszín mustár bors

Elkészítés:
Kiolvasztom a filét, megszórom sült halak fűszerkeverékkel. A tejszínt elkeverem ízlés szerint mustárral és borssal. A tepsit kikenem light margarinnal. Vékonyra vágom a hagymát, ezzel leborítom a tepsi alját. Ráhelyezem egymás mellé a szeletekre vágott halfilét. A halfiléket vékonyan megkenem a mustáros, borsos tejszínnel. Ahol még találok helyet, oda megpucolt, szeletekre vágott krumplit teszek, hogy együtt süljön. A tepsit beborítom fóliával, be a sütőbe. Amikor már megsült a hal, leveszem a fóliát, és kb. 20 percet még pirítgatom. Frissen és felmelegítve is tökéletes!!!


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Északi-tengeri halleves » Fokhagymás tengeri halfilé » Tengeri hal vöröslencsével » Hagymás tengeri saláta
» Csirkecombok hagymaágyon » Párolt tengeri hal. » Tengeri halfilé rizzsel » Zöldséges tengeri halfilé
» Déltengeri kávé » Tengerihal fokhagymásan » Tengeri halfilé másképpen » Rokfortos tengeri hal
» 7 up-os tengeri hal » Zöldfűszeres tengeri hal » Tengeri frittata » Gombás tengeri hal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.