| Sült csirke zöldségágyon(agyag tálban sütve) receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg csirke hús 1 tasak sült csirke fűszersó burgonya kb.5-6 szem egy tasak(450g)francia saláta alap fél fej vöröshagyma Elkészítés: Az agyag tálat áztatod 20 percig. A csirke húsokat befűszerezed. A burgonyát meghámozod,egyforma vastag karikára vágod,majd beleteszed a Pataki tál aljába.Erre darabolod a vöröshagymát,és egy picit megsózod.Majd jöhet rá a francia saláta alap.Az egész tetejére szépen ráhelyezed a húsokat,majd a pataki teteje is felkerül.Hideg sütőbe teszed,majd 200 fokon kb 1 óra 20 perc alatt megsütöd. Isteni finom!!!Jó étvágyat! Tanácsok: A kalóriát 10 dkg sült húsra és 5 dkg zöldségre számoltam ki. Kalóriatartalom: 290 kcal A receptet beküldte: mévi84 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |