| Sült alma túróval U1 receptHozzávalók: 2 személyre: - 3 db alma - 1dl joghurt/ 12%-os tejföl - kb 5dkg túró - édesítőszer - sok-sok fahéj Elkészítés: Az almákat nem kell meghámozni, sőt célszerű is, mert különben sütés közben szétfolyik. Csak kettévágjuk, és kiszedjük a magházat. Egy kicsit kiszélesítjük a közepét, hogy több töltelék kerülhessen bele:), majd az aljáról levágunk egy kicsi darabot, hogy ne boruljon fel. A többi hozzávalót egy tálkában összekeverjük, és egy kiskanál segítségével az almák közepébe helyezünk annyit, hogy ne folyék ki belőle. A tapsit alufóliával kibéleljük, és kb. 150 fokon sütjük addig amíg meg nem puhul az alma. (Ez fajtától függ, hogy kemény húsú-e) Tanácsok: Nagyon gyors, és finom:) Vacsorának kitűnő! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: agave87 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |