Tutireceptek.hu fejléc

Sonkasaláta boros majonézmártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg héjában főtt burgonya,
2 zöldalma,
4 közepes csemegeuborka,
1 nagy piros kaliforniai paprika,
só,
őrölt bors,
1 csokor petrezselyem,
1 dl száraz fehérbor,
3 dl majonéz,
15 dkg szeletelt húsos füstöltsonka

Elkészítés:
Hámozd meg a burgonyát és a héjas almával, uborkával és paprikával együtt vágd egyenletes hasábokra. Ízesítsd sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel, lazán keverd össze és tedd a hűtőbe. A fehérbort add a majonézhez, és habverővel keverd simára.
A salátát halmozd tányérokra, locsold meg a boros mártással. A vékony sonkaszeleteket ízlésesen hajtogasd rá és petrezselyemmel szórd meg.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bíboros kehely 2 » Boros tea » Dunántúli vörösboros karaj » Vörösboros vadpörkölt
» Boros sósrúd » Vörösboros kacsamell » Boros meggyleves » Vörösboros puncs 2
» Fehérboros gombamártás » Lecsós-boros sertéspörkölt » Diós almás sonkasaláta » Vörösboros bodzabogyó íz
» Vörösboros eperleves » Boros sós rudak » Boros kelt rétes » Almás-boros borjúmáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.