| Sonkás-sajtos-padlizsános tekercs receptEgytálételek Hozzávalók: 1 nagy (2 kisebb) padlizsán 2 mozzarellagolyó (á 125 g) 1 csokor bazsalikom 16 vékony szelet füstölt sonka 1 konzerv darabolt paradicsom 1 rúd fűszeres vaj Elkészítés: A padlizsánszeleteket leöblítjük, mindegyikre 1-1 szelet sonkát, mozzarellát és néhány bazsalikomlevelet fektetünk. Feltekerjük, és fogvájóval megtűzzük. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A paradicsomot felforrósítjuk, belekeverjük a fűszervaj felét. A szószt egy tűzálló tálba öntjük, rátesszük a tekercseket, és apróbb darabokban rászórjuk a maradék vajat. A sütőben kb. 15 percig sütjük. Friss, fokhagymás pirított bagettet kínáljunk hozzá. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |